Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με υποψήφιο νέο μέτοχο συζητά ο ιδιοκτήτης της Astra Airlines
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Με υποψήφιο νέο μέτοχο συζητά ο ιδιοκτήτης της Astra Airlines
02.12.2019 | 12:45

Με υποψήφιο νέο μέτοχο συζητά ο ιδιοκτήτης της Astra Airlines

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η διοίκηση της εταιρείας κάνει μάλιστα λόγο για "δυνατό παίκτη", ενώ διαβεβαιώνει ότι οι επιβάτες των οποίων οι πτήσεις ακυρώθηκαν θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους

Να ενταχθεί στη μετοχική της βάση νέος μέτοχος, που θα ενισχύσει τα χαμηλά ταμειακά της αποθεματικά, προσπαθεί η Astra Airlines, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των μειωμένων αποθεματικών-ρευστότητάς της.

Η διοίκηση της εταιρείας κάνει μάλιστα λόγο για "δυνατό παίκτη", με τον οποίον προσπαθεί να κλείσει συμφωνία (σ.σ. προϊδεάζοντας για εξαγορά της), και προσβλέπει να είναι σε θέση να κάνει ανακοινώσεις τελικά αύριο το απόγευμα, ενώ αρχικά είχε προαναγγελθεί ότι οι εν λόγω ανακοινώσεις πιθανόν να γινόντουσαν σήμερα.

Όσον αφορά, δε, τις πτήσεις που ακυρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, η διοίκηση της εταιρείας δηλώνει ότι οι επιβάτες θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

Η Astra Airlines εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και η βάση της βρίσκεται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008, από τους Ιωάννη Ζλατάνη, ιδρυτή της Interaviator Ltd, και Αναστάσιο Ζηρίνη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, όταν οι ιδιοκτήτες της επέκτειναν την ενασχόλησή τους από τις ναυλώσεις αεροσκαφών (chartering) στις αεροπορικές πτήσεις. Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2008 από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο. Απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους, διαθέτει τέσσερα αεροσκάφη (ένα τζαμπολίνο και τρία ελικοφόρα) και εκτελεί απευθείας πτήσεις από (και προς) Θεσσαλονίκη προς Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ικαρία, Ηράκλειο και Κω και από Αθήνα προς Χίο, Κοζάνη, Καστοριά και Ικαρία.

Β.Σ.

Πηγή: makthes.gr

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018