Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προσοχή εφιστά στους κανόνες διακίνησης και εμπορίας γαλακτοκομικών η Περ. Ενότητα Λήμνου | Έρχονται έλεγχοι
Προσοχή εφιστά στους κανόνες διακίνησης και εμπορίας γαλακτοκομικών η Περ. Ενότητα Λήμνου | Έρχονται έλεγχοι
08.07.2013 | 17:29

Προσοχή εφιστά στους κανόνες διακίνησης και εμπορίας γαλακτοκομικών η Περ. Ενότητα Λήμνου | Έρχονται έλεγχοι

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου - Τμήμα Κτηνιατρικής ανακοινώθηκε, ότι σύμφωνα με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία, απαγορεύεται από τα καταστήματα τροφίμων η διάθεση και εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα, τυριά κ.ά), παρασκευασμένα σε μη εγκεκριμένες επιχειρήσεις και χωρίς την προβλεπόμενη επισήμανση.

Οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι των παραπάνω καταστημάτων( super market, mini market, παντοπωλεία, ψυκτικές αποθήκες, ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, καντίνες κ.λ.π.), οφείλουν να τα αποσύρουν και να τα απορρίψουν, αν τυχόν υπάρχουν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, τα εν λόγω παράνομα γαλακτοκομικά προϊόντα από τις επιχειρήσεις τους.        

Επιπλέον, γνωστοποιείται ότι θα πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα έλεγχοι των επιχειρήσεων τροφίμων στα πλαίσια των Κοινοτικών Ελέγχων, για τον μελιταίο πυρετό στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018