Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αλιευτικά καταφύγια Κοντιά – Νέας Κούταλης
Λήμνος: Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αλιευτικά καταφύγια Κοντιά – Νέας Κούταλης
07.12.2019 | 18:11

Λήμνος: Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αλιευτικά καταφύγια Κοντιά – Νέας Κούταλης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εκτάκτως συγκαλείται σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου τη Δευτέρα (9/12) με μοναδικό θέμα: «Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Τ.Δ.Π. των ενταγμένων έργων του Δήμου Λήμνου "ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Δ.Δ ΚΟΝΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ" και "ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Δ.Δ ΝΕΑΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ ΛΗΜΝΟΥ" σχετικά με την επιλεξιμότητα του Φ.Π.Α.».

Αναλυτικά, η πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, που βρίσκεται στην Πλατεία Υψιπύλης (Πλατεία ΟΤΕ) στο Παπουτσίδειο Δημοτικό Μέγαρο, 1ος όροφος, 04 γραφείο, την 09η του μηνός Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν.3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω έκτακτο θέμα ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Τ.Δ.Π. των ενταγμένων έργων του Δήμου Λήμνου «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Δ.Δ ΚΟΝΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ» και «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Δ.Δ ΝΕΑΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ ΛΗΜΝΟΥ» σχετικά με την επιλεξιμότητα του Φ.Π.Α.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018