Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τρίδυμα Ελληνόπουλα της Μελβούρνης κυνηγούν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στην ίδια ομάδα
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Τρίδυμα Ελληνόπουλα της Μελβούρνης κυνηγούν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στην ίδια ομάδα
08.12.2019 | 18:37

Τρίδυμα Ελληνόπουλα της Μελβούρνης κυνηγούν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στην ίδια ομάδα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μαζί κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη θα βρεθούν τρίδυμα ελληνόπουλα της Μελβούρνης.

 

Έχοντας μεταναστεύσει πριν λίγα χρόνια στην Αυστραλία, τα τρίδυμα αδέλφια Γεροντάρα, προσπάθησαν να διατηρήσουν την επαφή τους με την μεγάλη τους αγάπη: το ποδόσφαιρο. Φέτος ο Γιώργος, ο Στέφανος και ο Μάριος Γεροντάρας αναμένεται να αγωνιστούν στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα, την Kingston City.

Η περίπτωσή τους μπορεί να μην είναι μοναδική αλλά σίγουρα είναι σπάνια!

Έχοντας γεννηθεί στην Αθήνα το 2000, ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρά, με προπονητή τον πατέρα τους Στέλιο.

Μάλιστα πριν έρθουν στην Αυστραλία, το 2012, πέρασαν και από την ΑΕΚ.

«Για εμένα ήταν εύκολο, ήταν λίγο δύσκολο κυρίως για τους γονείς των υπόλοιπων παιδιών, αλλά όταν βλέπουν ότι γίνεται σωστή δουλειά, τότε καταλαβαίνουν ότι όλες δυσκολίες ξεπερνιούνται», ανέφερε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας SBS, ο πατέρας των τριδύμων, Στέλιος Γεροντάρας για τις τυχόν ενστάσεις που υπήρχαν κατά την περίοδο που διατελούσε χρέη προπονητή στην ομάδα που αγωνίζονταν τα παιδιά του.

«Έχω μάθει όταν περνάω την γραμμή του γηπέδου να αλλάζω, να γίνομαι προπονητής και όταν βγαίνω έξω από αυτό να γίνομαι πάλι πατέρας του», υπογράμμισε αναφορικά με την στάση που κράτησε απέναντι στα παιδιά του τότε.

«Επειδή παίζουμε καιρό μαζί, μας φαίνεται πιο εύκολο. Βέβαια υπάρχουν και μερικές δυσκολίες όπως τσακωμοί σαν αδέλφια. Αλλά επειδή καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο σε σχέση με τους συμπαίκτες μας, πιστεύω πως θα είναι πιο εύκολο για εμάς να το κάνουμε», ανέφερε ο Στέφανος Γεροντάρας, σχολιάζοντας το αντάμωμα των τριών αδελφών και πάλι στην ίδια ομάδα.

Πηγή: sbs.com

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018