Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιδείνωση καιρού: Πώς θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

banner roots

Επιδείνωση καιρού: Πώς θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
21.12.2019 | 11:02

Επιδείνωση καιρού: Πώς θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σύμφωνα με το έκτακτό δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες (20-12), επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τα ξημερώματα της Κυριακής (22-12) από τα βορειοδυτικά με θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Την Κυριακή (22-12)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία, βαθμιαία στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα (23-12)

Τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θράκη και μέχρι τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν την Κυριακή (22-12-2019), οι οποίοι στα πελάγη θα φθάνουν 7 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Τη Δευτέρα (23-12-2019) θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα φθάσουν στο Αιγαίο 7 με 8.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου, και θα ενημερώνει διαρκώς τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού προκειμένου να υπάρχει συνεχή ροή πληροφόρησης προς τους κατοίκους των νησιών.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το