Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Μητροπολίτης Λήμνου στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της Πολιούχου της, Παναγίας Υπαπαντής

banner roots

Ο Μητροπολίτης Λήμνου στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της Πολιούχου της, Παναγίας Υπαπαντής
31.01.2020 | 18:41

Ο Μητροπολίτης Λήμνου στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της Πολιούχου της, Παναγίας Υπαπαντής

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με λαμπρότητα θα εορτάσει κατά το ερχόμενο διήμερο η Καλαμάτα την Πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή.

Αύριο, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, και ώρα 6.30 μ.μ., στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός. Μεθαύριο, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Αμέσως μετά, περίπου στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης λιτάνευση της θαυματουργού Ιεράς Εικόνας, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στον εορτασμό θα δώσουν το «παρών» οι Σεβ. Μητροπολίτες Φιλαδελφείας Μελίτων, Ιλίου Αθηναγόρας, Ζακύνθου Διονύσιος, Ιερισσού Θεόκλητος, Σιατίστης Αθανάσιος, Λήμνου Ιερόθεος, ο Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Επίσης, θα παραστούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς, Εκπρόσωποι των Κομμάτων, του Κοινοβουλίου, της Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel