Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Varos Village Boutique Hotel στο Boutique Hotels Forum 2020
Το Varos Village Boutique Hotel στο Boutique Hotels Forum 2020
06.02.2020 | 18:32

Το Varos Village Boutique Hotel στο Boutique Hotels Forum 2020

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο Boutique Hotels Forum 2020 συμμετείχε το Varos Village Boutique Hotel, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας για την ανάδειξή του ως σημείου πολύ υψηλού επιπέδου φιλοξενίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σχετικά: «Η εταιρεία Varos SA και το "Varos Village Boutique Hotel”, επιτείνοντας τις εξωστρεφείς δράσεις του για την μεγαλύτερη αναγνώριση της μοναδικότητας που κατέχει σαν "Albergo Diffuso*" στην Λήμνο, συμμετείχε με επιτυχία στο Boutique Hotels Forum 2020 που έγινε στο Ξενοδοχείο Caravel Divani στην Αθήνα. Το ξενοδοχείο, με την μοναδική πιστοποίηση αυθεντικότητας ως Boutique Hotel, συμμετέχει στο project που προωθεί σε συγκεκριμένο αριθμό το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, θέλοντας να αναδείξει μοναδικά σημεία πολύ υψηλού επιπέδου φιλοξενίας στην χώρα μας.

Boutique Hotel Forum

Η Λήμνος είναι ένας προορισμός που πρέπει να έχει την υψηλή φιλοξενία ως σημείο αναφοράς της, ώστε να εξασφαλίζει βιωσιμότητα και αειφορία του τουριστικού της προιόντος. Και η Varos SA φροντίζει με ευβλάβεια την ανάπτυξη και τη διατήρηση αυτού.

* Albergo Diffuso είναι η διαδικασία ανάδειξης παλιών, καταστραμένων χώρων ή και ολόκληρων χωριών, σε όλο τον κόσμο, και την επαναφορά τους σε λειτουργικούς ξενοδοχειακούς χώρους εξασφαλίζοντας την βιωσιμότητά τους, έχοντας υψηλό επίπεδο σεβασμού για το παρελθόν των χώρων αυτών, και για τα ήθη και έθιμα τους. Το χωριό Βάρος της Λήμνου είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της κατηγορίας, παγκόσμια».

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018