Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έβρεξε… γκολ!

banner roots

Έβρεξε… γκολ!
12.02.2020 | 18:34

Έβρεξε… γκολ!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γκολ και θέαμα είχαμε στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Λήμνου.

Ο πρωτοπόρος Διαγόρας μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Κεραυνό σε παράσταση για ένα ρόλο επικρατώντας άνετα με 5-2. Η ομάδα των Σαρδών, η οποία διανύει πολύ καλή φόρμα, συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Οι παίκτες του Διαγόρα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλο το παιχνίδι και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς. Δύο γκολ πέτυχε ο Τσιαρής, ενώ από μία φορά βρήκαν δίχτυα οι Τάσος Καντάρας, Μοσχούδης και Μελισσός. Τα γκολ του Κεραυνού, που δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, σημείωσαν οι Παλατιανός και Τσολερίδης. 

Πάνω στον Άρη ξέσπασε η Ηφαιστία που μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Διαγόρα, επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας με το ευρύ 9-0. Από το σκορ καταλαβαίνει κανείς πως ο αγώνας δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η ομάδα από το Κοντοπούλι ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βαρελτζής, ο οποίος πέτυχε συνολικά τέσσερα γκολ, δύο έβαλε ο Τσολακούδης, ενώ από ένα σημείωσαν οι Τζίρτης, Τσακανιάς και Μαυροειδής. 

Ο Ηρακλής δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 6-1 της ουραγού ΑΕ Λήμνου παραμένοντας στην τρίτη θέση, παρέα με Κάσπακα και Κεραυνό στους 30 βαθμούς. Η νικήτρια ομάδα δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα και κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Ο Τρπόφσκι έκανε χατ-τρικ, ενώ τα υπόλοιπα γκολ έβαλαν οι Βασίλης Κρίκης, Φώτης Κρίκης και Σούσα. Το μοναδικό τέρμα της ΑΕΛ σημείωσε ο Θωμαΐδης.

Το σκορ της αγωνιστικής σημείωσε ο Κάσπακας που νίκησε με το εντυπωσιακό 11-0 το Θάνος. Η ομάδα του Άγγελου Κελάρη πετούσε φωτιές στην επίθεση σημειώνοντας μια ευρεία νίκη, απέναντι στο Θάνος που παρουσίασε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Για τον Κάσπακα πέντε φορές βρήκε δίχτυα ο Γκαλιούρης, από δύο έβαλαν οι Ιμπραχήμι και Ρόναλντ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Μπακίτας και Ορέστης Καντάρας.

Τέλος, συνέχεια στις νίκες του έδωσε ο ΑΟ Μύρινας που επικράτησε 4-2 του Άγιου Γεώργιου σε ένα ωραίο παιχνίδι. Η ομάδα της Μύρινας ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες παίρνοντας ακόμα ένα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Χατ-τρικ από τον Τζάνι, ενώ ένα γκολ έβαλε και ο Γιαννακίδης. Δανάμπασης και Πινακοτάς σκόραραν από πλευράς Άγιου Γεώργιου. 

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

  • Άγιος Γεώργιος- ΑΟ Μύρινας 2-4
  • ΑΕ Λήμνου – Ηρακλής 1-6
  • Κάσπακας – Θάνος 11-0
  • Άρης – Ηφαιστία 0-9
  • Διαγόρας – Κεραυνός 5-2
  • Ρεπό: Φιλοκτήτης

Η βαθμολογία

  1. Διαγόρας  43 64-15
  2. Ηφαιστία  37 50-11
  3. Ηρακλής  30 50-21
  4. Κάσπακας  30 50-24
  5. Κεραυνός  30 41-25
  6. ΑΟ Μύρινας  26 37-26
  7. Θάνος  14 17-55
  8. Φιλοκτήτης  12 15-49
  9. Άγιος Γεώργιος  10 18-44
  10. Άρης  9 17-41
  11. ΑΕ Λήμνου  6 22-70

Πηγή: nealesvou.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το