Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ν.Ο. Λήμνου: Εξαιρετικοί οι αθλητές Κατσουλλάκης Νικήτας και Ελεύθεράκης Κώστας στις 1ες δοκιμασίες
Ν.Ο. Λήμνου: Εξαιρετικοί οι αθλητές Κατσουλλάκης Νικήτας και Ελεύθεράκης Κώστας στις 1ες  δοκιμασίες
27.02.2020 | 10:01

Ν.Ο. Λήμνου: Εξαιρετικοί οι αθλητές Κατσουλλάκης Νικήτας και Ελεύθεράκης Κώστας στις 1ες δοκιμασίες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Σαββατοκύριακο 22&23/2/2020 οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου συμμετείχαν σε αγώνες δοκιμασίες κωπηλασίας στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Για άλλη μια φορά απέδειξαν την πολύ καλή δουλειά που κάνουν κα την εξαιρετική φόρμα που βρίσκονται από τον πρώτο κιόλας αγώνα της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα ο Κατσουλλάκης Νικήτας για δεύτερη χρονιά, συμμετέχει σε τέτοιου επιπέδου αγώνες. Προκρίθηκε την πρώτη μέρα στον μικρό τελικό του σκιφ εφήβων πετυχαίνοντας μάλιστα προσωπικό ρεκόρ. Την δεύτερη μέρα είχε μια λιγότερο καλή απόδοση που όμως δεν του στέρησε την καλή εικόνα της πρώτης μέρας.

Ο Κώστας Ελευθεράκης ήταν με μεγάλη διαφορά μια θετική έκπληξη. Και τις δύο μέρες ήταν εξίσου καλός, πετυχαίνοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία του.

Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν ρόλο δεν βοήθησαν τα παιδιά να αποδώσουν το μέγιστο της αξίας τους.

«Ευχόμαστε στις 2ες δοκιμασίες η κατάταξη να ανταποκριθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο τους εύχεται καλή συνέχεια και καλή δύναμη. Τα καλύτερα έρχονται!», αναφέρει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου. 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018