Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κτηματολόγιο: Νέα παράταση ζητά ο Δήμος Λήμνου
Κτηματολόγιο: Νέα παράταση ζητά ο Δήμος Λήμνου
27.02.2020 | 18:17

Κτηματολόγιο: Νέα παράταση ζητά ο Δήμος Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αίτημα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Ελληνικό Κτηματολόγιο, υπέβαλε ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, ζητώντας την εκ νέου παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο Γραφείο Κτηματογράφησης Λήμνου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, αναφέρεται: «Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης υπέβαλε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου επίσημο γραπτό αίτημα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το Ελληνικό Κτηματολόγιο, με κοινοποίηση στους Βουλευτές Ν. Λέσβου, ζητώντας την εκ νέου παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο Γραφείο Κτηματογράφησης Λήμνου, ενόψει της λήξης της τρέχουσας προθεσμίας στις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Το αίτημα έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Δημάρη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου κ. Δημήτρη Σταθάκη καθώς και στελέχη του φορέα την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση αναλύθηκαν εκτενώς οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζονται κατά την υποβολή των δηλώσεων στο Κτηματολογικό Γραφείο Λήμνου, γεγονός που διαφαίνεται και από το ποσοστό καταγραφής, το οποίο υπολείπεται κατά πολύ του απαιτούμενου για την ολοκλήρωση της Κτηματογράφησης.

Κατόπιν των ενεργειών της, η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε αναμονή της ανακοίνωσης των σχετικών αποφάσεων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018