Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πυροσβεστική Υπηρεσία Β. Αιγαίου: Προσοχή - Μην ανάβετε φωτιές
ikteo limnou
facebook seminaria
Πυροσβεστική Υπηρεσία Β. Αιγαίου: Προσοχή - Μην ανάβετε φωτιές
17.03.2020 | 17:23

Πυροσβεστική Υπηρεσία Β. Αιγαίου: Προσοχή - Μην ανάβετε φωτιές

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Βορείου Αιγαίου με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (16/3), καθώς υπάρχει υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς λόγω των ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα για έναρξη πυρκαγιάς από τις εργασίες διαχείρισης γεωργικών υπολειμμάτων (κλαδέματα ελιάς κλπ.), που συνήθως πραγματοποιείται αυτή την εποχή παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε εισέλθει επίσημα στην αντιπυρική περίοδο.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή στους αγρότες, μελισσοκόμους αλλά και σε όποιον άλλον εκτελεί εργασίες σε αγροτικές εκτάσεις των Νομών Λέσβου, Χίου και Σάμου ώστε το επόμενο 48ωρο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε χρήση γυμνής φλόγας, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς είναι υψηλός».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018