Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμαρχος Λήμνου: Ευχαριστεί ΚΕΔΕ και Toyota για τη διάθεση οχήματος για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
facebook seminaria
Δήμαρχος Λήμνου: Ευχαριστεί ΚΕΔΕ και Toyota για τη διάθεση οχήματος για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
30.03.2020 | 18:33

Δήμαρχος Λήμνου: Ευχαριστεί ΚΕΔΕ και Toyota για τη διάθεση οχήματος για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τις θερμές του ευχαριστίες εκφράζει ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, καθώς και την Toyota Ελλάς που μέσω του αντιπροσώπου της κ. Ιωάννη Μπλιά ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου Λήμνου για τη διάθεση οχήματος, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις έκτακτες ανάγκες της δομής «Βοήθεια στο σπίτι» κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο των περιοριστικών μέτρων.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε επίσης: «Στις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες που βιώνει αυτή τη χρονική στιγμή η χώρα μας, κάθε είδους προσφορά καθίσταται πολύτιμη και σημαντική».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω δομή έχει επιφορτιστεί με πολύ σημαντικό έργο ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, καθώς εξυπηρετεί συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ανθρώπους τρίτης ηλικίας ή όσους ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν μπορούν να μετακινηθούν ή να εξυπηρετηθούν από τους οικείους τους.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018