Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναγνώστης: «Χωρίς έλεγχο ακόμη και σήμερα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες»
Αναγνώστης: «Χωρίς έλεγχο ακόμη και σήμερα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες»
31.03.2020 | 14:16

Αναγνώστης: «Χωρίς έλεγχο ακόμη και σήμερα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε σήμερα στον FM100, κάτοικος της Λήμνου, για την πλήρη απουσία ελέγχου σε όσους ταξιδεύουν από και προς τη Λήμνο, με το πλοίο της γραμμής, μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, πως στα νησιά θα ταξιδεύουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι.

Όπως ανέφερε, χρειάστηκε για ιατρικούς λόγους να ταξιδέψει την Κυριακή από τη Λήμνο στην Αθήνα και σήμερα επέστρεψε έχοντας εκτυπώσει και φέροντας μαζί του όλα τα πιθανά δικαιολογητικά που θα του ζητούνταν για να αποδείξει το λόγο του ταξιδιού του αλλά και ότι η Λήμνος είναι ο τόπος της μόνιμης κατοικίας του. Και τα δυο ταξίδια πραγματοποιήθηκαν με το πλοίο της γραμμής.

Δυστυχώς δεν του ζητήθηκε να επιδείξει ούτε καν την ταυτότητα του. Δεν βρέθηκε κανείς να τον ρωτήσει, αν όχι από τη Λήμνο, αλλά από το Λαύριο, γιατί αναχωρεί για το νησί του Ηφαίστου και απορεί «γιατί ακόμη και σήμερα κανείς δεν ελέγχει ποιοι επιβιβάζονται και ποιοι αποβιβάζονται από τα πλοία; Γιατί δεν υπάρχει πουθενά το έντυπο που ανακοινώθηκε πως θα διατεθεί ώστε άμεσα να γνωρίζουμε ποιοι έρχονται στη Λήμνο;»

Ο ίδιος δήλωσε πως θα αυτοπεριοριστεί για 14 ημέρες, όπως ορίζουν οι οδηγίες. Θα πράξουν όμως το ίδιο και οι συνταξιδιώτες του;

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018