Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόεδρος Πεδινού: «Καταθέτω τον μισθό μου για την ενίσχυση του αγώνα θωράκισης του Νοσοκομείου Λήμνου»
Φωτογραφία: Vasilis Protopapas Φωτογραφία: Vasilis Protopapas
04.04.2020 | 13:54

Πρόεδρος Πεδινού: «Καταθέτω τον μισθό μου για την ενίσχυση του αγώνα θωράκισης του Νοσοκομείου Λήμνου»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο ένας μετά τον άλλον οι πρόεδροι των κοινοτήτων της Λήμνου δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια θωράκισης του νοσοκομείου του νησιού, που έχει ξεκινήσει μέσω του ειδικού λογαριασμού που δημιούργησε ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου.

Μετά τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθέας κ. Παλαιολόγο Κυριαζή, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κοντιά κ. Τάσο Καπώνη, στη λίστα των προέδρων που συμμετέχουν στην προσπάθεια, έρχεται να προστεθεί και ο κ. Αντώνης Κουτσογιάννης, πρόεδρος της Κοινότητας Πεδινού, ο οποίος κατέθεσε τον μισθό του στον ειδικό λογαριασμό «ως μια συμβολική κίνηση ενίσχυσης του αγώνα της κάλυψης των αδυναμιών του Νοσοκομείου Λήμνου», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά, ο κ. Κουτσογιάννης σημειώνει:

«Η χώρα μας διανύει μια από τις δυσκολότερες εποχές της ιστορία της, γι αυτό και θα πρέπει ο καθένας από τη δική του πλευρά να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που δημιουργούνται και να βοηθήσει ώστε να έχουμε τις λιγότερες απώλειες. Πιστεύω ειδικά οι αιρετοί είναι τώρα αναγκαίο πιο πολύ από ποτέ να είναι δίπλα στους συμπολίτες τους και να τους βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν. Έτσι κι εγώ θα καταθέσω το μισθό μου (έξοδα παραστάσεως) που λαμβάνω, στο λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου ως μια συμβολική κίνηση ενίσχυσης του αγώνα της κάλυψης των αδυναμιών του Νοσοκομείου Λήμνου.

Ας παραμείνουμε σπίτι μας για να διευκολύνουμε το έργο των υπευθύνων υγείας και εύχομαι να βγούμε το συντομότερο δυνατόν από αυτήν την Οδύσσεια που βιώνουμε.

Ο Πρόεδρος

της Κοινότητας Πεδινού

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018