Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» συμμετέχει στην προσπάθεια για το Νοσοκομείο Λήμνου: «Απλώνουμε το χέρι στις δύσκολες στιγμές»
Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» συμμετέχει στην προσπάθεια για το Νοσοκομείο Λήμνου: «Απλώνουμε το χέρι στις δύσκολες στιγμές»
04.04.2020 | 19:50

Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» συμμετέχει στην προσπάθεια για το Νοσοκομείο Λήμνου: «Απλώνουμε το χέρι στις δύσκολες στιγμές»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην προσπάθεια στήριξης του Νοσοκομείου Λήμνου, μέσω του ειδικού λογαριασμού του ιατρικού συλλόγου του νησιού, συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος Λήμνου «Ο Ήφαιστος».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή του:

«Στις δύσκολες στιγμές που δεν "στολίζονται" με χαρές τραγούδια και χορούς ,πρέπει ν απλώνουμε το χέρι και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε εδώ παρόντες σε κάθε κοινή προσπάθεια, για το κοινό καλό που αφορά στον τόπο μας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σ αυτήν την απρόβλεπτη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού που μας αφορά άμεσα.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΗΜΝΟΥ και αφουγκραζόμενοι τις δυσκολίες της κατάστασης που βιώνουμε, συνεισφέρουμε και εμείς με τις πενιχρές οικονομικές μας δυνατότητες προσφέροντας ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Με τη σκέψη μας στο συνάνθρωπο ,στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σ αυτόν τον αγώνα, δηλώνουμε παρόντες και εθελοντές σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε χρειαστεί τη βοήθεια μας».

 

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018