Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κεκλεισμένων των θυρών οι Ιερές Ακολουθίες σε Αγ. Γεώργιο Ρεπανιδίου και Ζωοδόχου Πηγής Κότσινα
facebook seminaria
Κεκλεισμένων των θυρών οι Ιερές Ακολουθίες σε Αγ. Γεώργιο Ρεπανιδίου και Ζωοδόχου Πηγής Κότσινα
22.04.2020 | 19:11

Κεκλεισμένων των θυρών οι Ιερές Ακολουθίες σε Αγ. Γεώργιο Ρεπανιδίου και Ζωοδόχου Πηγής Κότσινα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εορτάζουν και πανηγυρίζουν οι Ιεροί Ναοί Αγίου Γεωργίου Ρεπανιδίου και Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στον Κότσινα στις 23 και 24 Απριλίου αντίστοιχα.

Ωστόσο, λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των εκκλησιών εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εκκλησιαστικής επιτροπής:

«Iερά Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου Τροπαιοφόρου

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρεπανιδίου κεκλεισμένων των θυρών με το απαραίτητο από τον νόμο προσωπικό του Ιερού Ναού.

Iερά Πανήγυρις Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Κότσινα

Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος θα λειτουργήσει και θα προσευχηθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στον Κότσινα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας η Θεία Λειτουργία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με το απαραίτητο από τον νόμο προσωπικό του Ιερού Ναού.

Μετά λύπης μας παρακαλούμε τον κόσμο να μην προσέλθει παραδοσιακά στους Ιερούς Ναούς λόγω των περιοριστικών μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας».

 

AG.GEORGIOS

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018