Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Λήμνου με αρμόδιους υφυπουργούς για την ασφαλή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Λήμνου με αρμόδιους υφυπουργούς για την ασφαλή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων
29.04.2020 | 17:42

Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Λήμνου με αρμόδιους υφυπουργούς για την ασφαλή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συμμετείχε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης με μεγάλο αριθμό εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και με θέμα «Προετοιμασία Επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχοι και λοιποί αυτοδιοικητικοί από όλη τη χώρα και ειδικοί επιστήμονες.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, διατυπώθηκαν οι γενικές κατευθύνσεις, οι οποίες θα εξειδικευτούν και θα αποτυπωθούν στο σύνολό τους μέσω ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα σταλούν στην τοπική αυτοδιοίκηση εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Τα πρωτόκολλα θα περιλαμβάνουν μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, που θα διαμορφώνονται συνεχώς μέσω μίας δυναμικής διαδικασίας για την προοδευτική επανεκκίνηση της αθλητικής λειτουργίας. Ταυτόχρονα, μεταξύ άλλων επισημάνθηκε ότι για την αποτελεσματικότητα των μέτρων βαρύνουσα σημασία θα έχει η επίδειξη ατομικής ευθύνης.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κατέθεσαν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς τους, ενώ έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τα επόμενα βήματα που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ασφαλούς λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018