Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Αγ. Ευστράτιος: Ο αριθμός αντισηπτικών που κατανέμονται ανά σχολείο | Πίνακας του υπ. Παιδείας
Λήμνος - Αγ. Ευστράτιος: Ο αριθμός αντισηπτικών που κατανέμονται ανά σχολείο | Πίνακας του υπ. Παιδείας
07.05.2020 | 21:08

Λήμνος - Αγ. Ευστράτιος: Ο αριθμός αντισηπτικών που κατανέμονται ανά σχολείο | Πίνακας του υπ. Παιδείας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, κατανέμονται αντισηπτικά για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Η κατανομή τους θα γίνει ανά Δήμο και δημόσια εκπαιδευτική δομή. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τους Δήμους Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, τα αντισηπτικά θα κατανεμηθούν ως εξής:

antisiptika 1

antisiptika 2

Σύμφωνα με την απόφαση, η παράδοσή τους θα πραγματοποιηθεί απευθείας από τον ανάδοχο ή τον αντιπρόσωπό του στους Δήμους. Η παραλαβή γίνεται από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από υπαλλήλους του Δήμου, με μέριμνα του οποίου τα προμηθευόμενα είδη παραδίδονται στη συνέχεια αμελλητί στις εκπαιδευτικές δομές. Για την παραλαβή τόσο από τον Δήμο, όσο και από την εκπαιδευτική δομή συντάσσεται σχετικό πρωτόκολλο. Κατά την παράδοση στην εκπαιδευτική δομή το πρωτόκολλο υπογράφεται από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της και τον εντεταλμένο για την παράδοση υπάλληλο του Δήμου. Τα σχετικά πρωτόκολλα συντάσσονται εις διπλούν, το ένα εκ των οποίων αποστέλλεται αμελλητί στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το δεύτερο φυλάσσεται στο αρχείο του Δήμου ή της εκπαιδευτικής δομής κατά περίπτωση. Για την περίπτωση της παράδοσης στην εκπαιδευτική δομή, ο υπάλληλος του Δήμου λαμβάνει ακριβές αντίγραφο από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση εδώ.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018