Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στον Μητροπολίτη Λήμνου ο νέος Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος Αιγαίου
Στον Μητροπολίτη Λήμνου ο νέος Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος Αιγαίου
16.05.2020 | 12:52

Στον Μητροπολίτη Λήμνου ο νέος Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος Αιγαίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τετάρτη 13 Μαΐου, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης, ο νέος Συντονιστής Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Σταμούλης, προκειμένου να γνωριστούν αλλά και να λάβει την ευλογία του στο ξεκίνημα των νέων του προσπαθειών.

Ο Υποστράτηγος συνοδευόταν από τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή του Π.Σ. Λήμνου, Αντιπύραρχο κ. Παναγιώτη Μπιμπούδη.

Η επίσκεψή τους στο νησί είχε σκοπό τη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αντιπυρική προστασία του τόπου στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκησε αρκετά σε εγκάρδιο κλίμα, ο Υποστράτηγος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τους κινδύνους και τις δυνατότητες που υπάρχουν, αλλά και για την ανάγκη περαιτέρω οργάνωσης για την άμεση πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας συνεχάρη τον Υποστράτηγο για τις γνωστές επιτυχίες του από τις μέχρι σήμερα προηγούμενες θέσεις του, επισημαίνοντας καρδιακά τη σημαντικότητα της εργατικότητας και του ζήλου που τον διακρίνει. Τέλος, του ευχήθηκε να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του και από τη νέα του πολυεύθυνη θέση για την κοινή ωφέλεια. Σε αυτές τις ευχές δήλωσε την έμπρακτη συμπαράσταση της Τοπικής Εκκλησίας στο υπεύθυνο αυτό έργο, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού, τον οποίο ανέλαβε και να καλλιεργήσει στο μέτρο της δυνατότητάς του για αυτόν τον σκοπό.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018