Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας
Λήμνος: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας
04.06.2020 | 12:50

Λήμνος: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εκδόθηκε η ανακοίνωση για την υποβολή αίτησης προς τον Δήμο σχετικά με την μεταβίβαση του δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού – παραλίας του Δήμου Λήμνου.

Πιο συγκεκριμένα

Καλούνται όσοι είναι ιδιοκτήτες όμορων επιχειρήσεων, όπως αυτή νοείται στην ΚΥΑ 47458ΕΞ2020/15.5.2020 και έχουν το δικαίωμα της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου (αιγιαλός –παραλία) έμπροσθεν του καταστήματός τους, άνευ δημοπρασίας, να προσέλθουν και να υποβάλλουν σχετική αίτηση (Τμήμα Εσόδων Περιουσίας και Ταμείου στο κτίριο της Ε.Α.Σ. 2ος όροφος στο λιμάνι) για την μίσθωση του χώρου έως την 19η Ιουνίου του 2020.

Η διαχείριση του αιγιαλού και παραλίας θα γίνει με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2971/2001 και της αριθ. 47458ΕΞ2020/15.5.2020ΚΥΑ, τις οποίες μπορούν να παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την υπηρεσία μας.

Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν κάθε αίτηση είναι τα εξής:

  1. Τοπογραφικό διάγραμμα της ιδιοκτησίας του ή σκαρίφημα στο οποίο να απεικονίζεται η ακριβής θέση του τμήματος αιγιαλού που επιθυμεί να μισθώσει έμπροσθεν της επιχ/σής του και της ιδιοκτησίας του.
  2. Φορολογική ενημερότητα τελευταίου τριανταήμερου (30 ημέρες)
  3. Άδεια λειτουργίας/γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση (κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping), κέντρα αναψυχής, εκμεταλλευτές αυτοκινούμενου ή ρυμουλκούμενου αναψυκτηρίου (καντίνες), επιχειρήσεις θαλάσσιων μέσων αναψυχής)
  4. Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν. 2971/2001, όπως κάθε φορά ισχύει, χρήσεις.
  5. Πιστοποιητικό περί μη οφειλής στον οικείο Δήμο.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018