Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κώστας Μουτζούρης στον ΣΚΑΪ: «Καλούμε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου» (video)
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Κώστας Μουτζούρης στον ΣΚΑΪ: «Καλούμε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου» (video)
08.06.2020 | 19:36

Κώστας Μουτζούρης στον ΣΚΑΪ: «Καλούμε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου» (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν φέτος το καλοκαίρι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου απηύθυνε χθες (7/6), από την εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Όπως είπε: «Επί πέντε χρόνια, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τη μεταναστευτική κρίση και κατάφεραν να φυλάξουν τις επάλξεις του ελληνισμού και της Ευρώπης. Κατά συνέπεια, δικαιούνται της αρωγής όλων των Ελλήνων. Ζητάμε από τους Έλληνες, αναγνωρίζοντας κυρίως τον πολιτισμό, ο οποίος έχει αναφύσει σ’ αυτά τα νησιά – από τον Ελύτη έως τη Σαπφώ, από τον Επίκουρο έως τον Πυθαγόρα, από τον Όμηρο στη Χίο, από τον Ήφαιστο, από την Ήρα στη Σάμο- να επισκεφτούν φέτος τα νησιά και να ζήσουν τον παλμό τους».

Ο Περιφερειάρχης κατέληξε με το μήνυμα ότι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου «είναι νησιά τα οποία έχουν πρωτογενή τομέα, έχουν θρησκευτικά προσκυνήματα. Είναι νησιά, τα οποία κρατήθηκαν καθαρά την περίοδο του κορωνοϊού. Έχουν περιπατητικές διαδρομές, ειδική διατροφή, γεωλογικά φαινόμενα και μεσαιωνικούς οικισμούς. Καλούμε όλους τους Έλληνες να μας τιμήσουν».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018