Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σ. Μάντζαρης για υγειονομικά πρωτόκολλα: Θέλουμε τον Γερμανό μας για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε (audio)

afoi poriazi

charitakis banner new

Σ. Μάντζαρης για υγειονομικά πρωτόκολλα: Θέλουμε τον Γερμανό μας για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε (audio)
18.06.2020 | 21:55

Σ. Μάντζαρης για υγειονομικά πρωτόκολλα: Θέλουμε τον Γερμανό μας για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων έκρουσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου κ. Στέλιος Μάντζαρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τηλεδιάσκεψη που συνδιοργάνωσε η Ένωση με τον Ιατρικό Σύλλογο και το Νοσοκομείο Λήμνου, σκοπός της οποίας ήταν να ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, ο κ. Μάντζαρης τόνισε ότι ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταλυμάτων οφείλουν να συμμορφωθούν με όσα επιτάσσουν οι οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου, προκειμένου αφενός μεν να λάβουν τη σχετική πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας για την προστασία της δημόσιας υγείας στο νησί, αφετέρου δε να μην κινδυνεύσουν από την επιβολή αυστηρών προστίμων. Παράλληλα, τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης «ξενοδοχείου καραντίνας» στη Λήμνο εξηγώντας στις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούνται.

Ερωτηθείς σχετικά με την τουριστική κίνηση, είπε πως μέχρι στιγμής οι κρατήσεις κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «εάν καταφέρουμε να φέρουμε το 30% της περσινής χρονιάς, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία» ενώ διευκρίνισε πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά τις 15 Ιουλίου.

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018