Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στράτος Τζανετάκος για Κεραυνό Αγ. Δημητρίου: "Στόχος αποτελεί η κατάκτηση του νταμπλ"

the roots web banners 06

Στράτος Τζανετάκος για Κεραυνό Αγ. Δημητρίου: "Στόχος αποτελεί η κατάκτηση του νταμπλ"
23.06.2020 | 12:34

Στράτος Τζανετάκος για Κεραυνό Αγ. Δημητρίου: "Στόχος αποτελεί η κατάκτηση του νταμπλ"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ένας από τους σπουδαιότερους και εμπειρότερους αμυντικούς ο Στράτος Τζανετάκος αποχωρεί με από τον Έβρο και συνεχίζει στην Λήμνο και στον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου.

Φέτος αγωνιστηκε σε Σοφικό και ΠΑΕ Ριζίων και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Λήμνου. Ο 31χρονος Τζανετάκος κατάγεται από την Στυλίδα και αγωνίστηκε σε Αγρότη Λιανοκλαδίου, Ακαδημία Λαμίας, Λεπτή, ΠΑΕ Ριζίων (δις), ΑΕ Διδυμοτείχου, Ατρόμητο Ασπρονερίου και Ορφέα Σοφικού.

Ο Τζανετάκος δληλωσε: Ξέρω πολύ καλά ότι ήρθα σε μια ιστορική ομάδα με πολύ σοβαρή διοίκηση και δεν επέλαξα τυχαία αυτή την ομάδα. Ήδη από πέρσυ ήταν να κλείσω στον Κεραυνό. Στόχος αποτελεί η κατάκτηση του νταμπλ όπως μου ξεκαθάρισε η διοίκηση. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να το ανταποδώσω εντός του αγωνιστικού χώρου. Η συμφωνία μας είναι για ένα χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα παραμείνω για χρόνια στην ομάδα.

H ανακοίνωση της ομάδας της Λήμνου: Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον ογκόλιθο αμυντικό Στράτο Τζανετάκο,ο οποίος έχει ξεκινήσει από την Α.Σ Λαμίας στην ΕΠΣ Φθιώτιδας ενώ από την ομάδα του αγρότη Λιανοκλαδιου είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην τότε Δ’ Εθνική!!
Επίσης έχει αγωνιστεί στη ΠΑΕ Ριζιών στον Αετό Λεπτής,στον Ατρόμητο Ασπρονεριου,στον Ορφέα Σοφικού,και στη Α.Ε Διδυμοτείχου με την οποία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα ένα Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου κ’ συμμετοχή Γ’ Εθνική!!!Εκ μέρους του προέδρου Κ του ΔΣ του ευχόμαστε υγεία Κ πολλές επιτυχίες!!!

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel