Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διευρύνεται η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου | Με νέα πρόσωπα το Διοικητικό Συμβούλιο (audio)

afoi poriazi

charitakis banner new

Διευρύνεται η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου | Με νέα πρόσωπα το Διοικητικό Συμβούλιο (audio)
26.06.2020 | 21:30

Διευρύνεται η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου | Με νέα πρόσωπα το Διοικητικό Συμβούλιο (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε Ένωση Ξενοδοχείων και Λοιπών Τουριστικών Επιχειρήσεων «μεταμορφώνεται» η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου διευρύνοντας το φάσμα των μελών της και των επιχειρήσεων που αυτά εκπροσωπούν.

Η απόφαση ελήφθη, την Τετάρτη (24/6), στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μούδρο με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και εμπλεκομένων στον τουρισμό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Στέλιος Μάντζαρης, μιλώντας στην εκπομπή του Παναγιώτη Σκαπέτη στον FM 100, αναφέρθηκε στη νέα εποχή που ξεκινά για τις τουριστικές δυνάμεις του νησιού. Όπως χαρακτηριστικά είπε, η απόφαση δεν ήρθε ξαφνικά. Αντιθέτως, πρόκειται για μια κίνηση που έχει προετοιμαστεί από το 2014 και ήταν απαραίτητο να λάβει σάρκα και οστά τόσο για το καλό της Λήμνου όσο και για να είναι σε θέση οι ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων να κομίσουν καλύτερα αποτελέσματα.

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν τη Γενική Συνέλευση, υπήρξαν 10 υποψήφιοι για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο τελικά εξελέγησαν οι κ. Κωνσταντάκης, κ. Ματζάρης, κ. Μάντζαρης, κ. Καμάμης, κα Ηλιάδη, κ. Πατρώνιας και κ. Πετρόφ. Το Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Κυριακή.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Μάντζαρης:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018