Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ. Μαρινάκης: Νέες προοπτικές για τον Έβρο και την Λήμνο ανοίγονται με την ακτοπλοϊκή τους σύνδεση
pame boreio aigaio

Δ. Μαρινάκης: Νέες προοπτικές για τον Έβρο και την Λήμνο ανοίγονται με την ακτοπλοϊκή τους σύνδεση
06.07.2020 | 09:16

Δ. Μαρινάκης: Νέες προοπτικές για τον Έβρο και την Λήμνο ανοίγονται με την ακτοπλοϊκή τους σύνδεση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γράφει η Σταυρούλα Αγελαδαράκη

Με αφορμή την ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης με το νησί της Λήμνου και τα όσα σημαίνει για την τουριστική κίνηση και για τις δύο περιοχές μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης.

Ο Δήμαρχος Λήμνου αρχικά χαρακτήρισε την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών ως βασικό μοχλό ανάπτυξης ενώ εξέφρασε την επιθυμία να διατηρηθεί και καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για τις δυνατότητες που προσφέρει τουριστικά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα επισκεψιμότητα στο νησί της Λήμνου, αναφορικά και με τους κατοίκους από την βόρεια Ελλάδα αλλά και για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, αλλά και για τις προσδοκίες για την συνέχεια της φετινής τουριστικής σεζόν, η οποία είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Επιπρόσθετα ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την νέα δρομολογιακή γραμμή αναφέρθηκε και στην συνεργασία των τριών δήμων αλλά και σε μια επικείμενη συνάντηση μεταξύ των τριών αιρετών αυτών των περιοχών την οποία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ίδιος θα προτείνει να πραγματοποιηθεί στο νησί της Σαμοθράκης. Τέλος ο Δήμαρχος Λήμνου μίλησε για τις ομορφιές της Λήμνου και τα όσα προσφέρει στους επισκέπτες προτρέποντας τους εβρίτες να την επιλέξουν για τις φετινές τους διακοπές.

 

Πηγή: radioevros.gr

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018