Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ε. Ιντζεπελίδου: «Οι σχέσεις Λήμνου – Σαμοθράκης – Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να γίνουν πιο στενές» (audio)
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Ε. Ιντζεπελίδου: «Οι σχέσεις Λήμνου – Σαμοθράκης – Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να γίνουν πιο στενές» (audio)
07.07.2020 | 18:35

Ε. Ιντζεπελίδου: «Οι σχέσεις Λήμνου – Σαμοθράκης – Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να γίνουν πιο στενές» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρέθηκε για διακοπές η αντιδήμαρχος Ενέργειας Φυσικών Πόρων & Τραϊανούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Ελένη Ιντζεπελίδου.

Με αφορμή την επίσκεψή της στο νησί, η κ. Ιντζεπελίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε μια εκτενής συζήτηση για αυτοδιοικητικά θέματα και τις προοπτικές συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα ενεργειακής φύσεως, καθώς επίσης και για μια σειρά άλλων πρωτοβουλίων, οι οποίες, με αφορμή την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης- Λήμνου, μπορούν να υποστηριχθούν εκατέρωθεν σε διάφορους τομείς.

Τη Δευτέρα, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα» και μίλησε τόσο για την συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη και την εντύπωση που της έχει προκαλέσει η Λήμνος, όσο και για τον τομέα με τον οποίο ασχολείται στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018