Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος παίζει μπάσκετ σε 3on3!

banner roots

Η Λήμνος παίζει μπάσκετ σε 3on3!
16.07.2020 | 21:19

Η Λήμνος παίζει μπάσκετ σε 3on3!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αυτό το καλοκαίρι, έρχεται το Limnos 3on3!

Ο Ήφαιστος Λήμνου και η Ακαδημία του, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Αυγούστου προσκαλούν κάθε... επίδοξο πρωταθλητή στο Limnos 3on3! Πρόκειται για ένα τουρνουά 3on3 που θα γίνει στο Κλ. Γυμναστήριο "Ν. Σαμαράς" υπό την αιγίδα του Δήμου Λήμνου και με την υποστήριξη 20 και πλέον επιχειρήσεων του νησιού. Οι διοργανωτές έχουν δομήσει έτσι το τουρνουά όπου κάθε ομάδα θα χρειαστεί να επιβιώσει από μία σειρά αγώνων, πριν καν μπει στη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων, ενώ τα παιχνίδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τόσο στην κανονική κατηγορία, όσο και στις ειδικές ηλικιακές (Κ12, Κ16, Βετεράνοι), το μόνο που χρειάζεται είναι η πίστη στη νίκη και η αγάπη μας για το μπάσκετ. Το τουρνουά θα προσφέρει πλούσια δώρα, διαρκή ιατρική κάλυψη, μπλουζάκι σε κάθε συμμετέχοντα, διαιτητές, ενώ θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του limnos3on3.wixsite.com/2020, μέσω της οποίας μπορείτε να δηλώσετε και συμμετοχή!

Κάθε ομάδα θα αποτελείται από τρεις (3) παίκτες και έναν (1) αναπληρωματικό, προαιρετικά. Το συνολικό κόστος συμμετοχής ανά ομάδα είναι 30 ευρώ και καλύπτει όλα τα έξοδα ρουχισμού, ιατρικής και διοργανωτικής κάλυψης για το διήμερο του τουρνουά!

Ποιος θα είναι ο πρώτος 3on3 πρωταθλητής Λήμνου; Και γιατί όχι, με την ευχή το Limnos 3on3 να αναδειχθεί σύντομα στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό μπασκετικό event όλης της Ελλάδας!

Χορηγός επικοινωνίας: Limnos FM100

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το