Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τρ. Κανταράς: Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας στην ακριτική Λήμνο
Τρ. Κανταράς: Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας στην ακριτική Λήμνο
30.07.2020 | 18:13

Τρ. Κανταράς: Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας στην ακριτική Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Γεγονός αποτελεί ο διορισμός του Τριαντάφυλλου Κανταρά στη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λήμνου, μετά και την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ που έφερε στη δημοσιότητα το limnosfm100.gr, το οποίο και υπογράφει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κανταράς στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε την πρώτη του δήλωση για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Ειδικότερα, έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες,

Μετά τον διορισμό μου στα καθήκοντα του Διοικητή του Γ.Ν.-Κ.Υ Λήμνου θα ήθελα να ευχαριστήσω:

1. Όλους όσους με έκριναν άξιο και τοποθετηθηκα στη θέση αυτή, η οποία μου δίνει την δυνατότητα να υπηρετήσω το ύψιστο ανθρώπινο αγαθό, την υγεία.

2. Όλους τους κατοίκους του νησιού μας, φίλους και ανθρώπους που με γνωριζουν για την αγάπη τους, τα καλά τους λόγια και την στήριξη τους.

Σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθειά για να συνεισφέρω στην επαύξηση του αισθήματος της υγειονομικής ασφάλειας στον ακριτικό μας τόπο».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018