Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Μάγος Τρίσταν επιστρέφει στη Λήμνο και θα… μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

banner roots

Ο Μάγος Τρίσταν επιστρέφει στη Λήμνο και θα… μαγέψει μικρούς και μεγάλους!
31.07.2020 | 16:32

Ο Μάγος Τρίσταν επιστρέφει στη Λήμνο και θα… μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία μου σημείωσαν οι προηγούμενες εμφανίσεις του στη Λήμνο, ο βραβευμένος μάγος Τρίσταν επιστρέφει στο νησί μας για δύο νέες… μαγικές παραστάσεις!

Το ραντεβού με το κοινό της Λήμνου δίνεται στο Zefiros All Day Bistro στο Πλατύ, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2254022540

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης Τρίσταν (Γιώργος Αρκομάνης), αποτελεί μία από τις πιο ιδιάζουσες και ταλαντούχες περιπτώσεις στον χώρο της τέχνης και του θεάματος. Ως μάγος, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2007, συνιδρύοντας το γνωστό καλλιτεχνικό δίδυμο "Arko Magic", με το οποίο και βρέθηκε φιναλίστ, στη διαγωνιστική εκπομπή "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", κερδίζοντας πρωτοφανείς εντυπώσεις, από κριτικούς και θεατές!

Από τότε, μέχρι και σήμερα, έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες εμφανίσεις και παρουσιάσεις σε κορυφαία θέατρα, τηλεοπτικές - ραδιοφωνικές εκπομπές, ξενοδοχεία, χώρους συναυλιών, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, καζίνο, αίθουσες εκδηλώσεων, ιδιωτικές οικίες κλπ. Οι εκπληκτικές παραστάσεις του, αποτελούν ένα πρωτόγνωρο θέαμα, όπου μαγεία, μουσική, λόγος και κίνηση εναρμονίζονται, συνθέτοντας ένα νέο - συναρπαστικό πεδίο έκφρασης και νοήματος. Μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, ευφυέστατα παιχνίδια μυαλού, δεξιοτεχνικές επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας & πρωτότυπη μουσική, ταξιδεύει τους θεατές σ’ έναν καθηλωτικό κόσμο, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, χιούμορ και συναίσθημα!

Με μεγάλο κοινωνικό έργο, προσφέρει -αφιλοκερδώς- τη μαγεία του σε σχολεία, ιδρύματα, οικογένειες και συνανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, καθώς και σε οργανισμούς που αγωνίζονται για τη μέριμνα και τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων. Μέσα από -υψηλού επιπέδου- πρωτότυπα και εντυπωσιακά έργα μαγείας και μουσικής, προσφέρει στο κοινό του ποιοτική - εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία. Το έργο του χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα, δημιουργικότητα, επαγγελματική, καλλιτεχνική και αισθητική συνέπεια και γι’ αυτό συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους και πιο περιζήτητους Έλληνες καλλιτέχνες! Με αμέτρητες διακρίσεις, τιμητικές και διθυραμβικές κριτικές, έχει βραβευτεί, τόσο σαν συνθέτης όσο και σαν μάγος, σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel