Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δωρεά 10 τάμπλετ στα παιδιά του Αγίου Ευστρατίου από τα Ελληνικά Πετρέλαια
pame boreio aigaio

Δωρεά 10 τάμπλετ στα παιδιά του Αγίου Ευστρατίου από τα Ελληνικά Πετρέλαια
04.08.2020 | 13:26

Δωρεά 10 τάμπλετ στα παιδιά του Αγίου Ευστρατίου από τα Ελληνικά Πετρέλαια

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου εκ μέρους των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Ευστρατίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τη δωρεά των 10 Η/Υ τάμπλετ του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια υλοποιεί ένα σημαντικό αριθμό δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την καλύτερη μετάβαση στην ομαλότητα, εν μέσω των ιδιόμορφων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία COVID-19.

Με βασικούς άξονες δράσεων την υποστήριξη της νέας γενιάς και την ανάδειξη της παιδείας υλοποιεί το πρότυπο ψηφιακό πρόγραμμα θερινής απασχόλησης «Ζω Δημιουργικά» για μαθητές Δημοτικού.

Για την κάλυψη των αναγκών της τηλεκπαίδευσης, αλλά και την παρακολούθηση του προγράμματος θερινής απασχόλησης, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια προσφέρει στους μαθητές Δημοτικού του ακριτικού νησιού μας τον κατάλληλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018