Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος – Αξιέπαινη πράξη του Στέλιου Ρόκκου: Κατασκεύασε ξύλινα πλαίσια για τις αδέσποτες γάτες (photos)
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Λήμνος – Αξιέπαινη πράξη του Στέλιου Ρόκκου: Κατασκεύασε ξύλινα πλαίσια για τις αδέσποτες γάτες (photos)
12.08.2020 | 13:55

Λήμνος – Αξιέπαινη πράξη του Στέλιου Ρόκκου: Κατασκεύασε ξύλινα πλαίσια για τις αδέσποτες γάτες (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο κάλεσμα του Δήμου Λήμνου για δωρεάν κατασκευή προστατευτικών πλαισίων, τα οποία θα τοποθετηθούν στις ταΐστρες και ποτίστρες που προορίζονται για τις αδέσποτες γάτες ανταποκρίθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

Όπως αναφέρει ο Δήμος του νησιού σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Δήμος Λήμνου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον γνωστό καλλιτέχνη και συμπατριώτη μας Στέλιο Ρόκκο, για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας για την δωρεάν κατασκευή προστατευτικών πλαισίων, τα οποία θα τοποθετηθούν στις ταΐστρες και ποτίστρες που προορίζονται για τις αδέσποτες γάτες και εν συνεχεία θα εγκατασταθούν στα χωριά του Δήμου μας.

Παρά τις πολλές υποχρεώσεις του, ο Στέλιος Ρόκκος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρότασή μας για την κατασκευή τους, συμβάλλοντας με την προσωπική του εργασία και τη διάθεση του υλικού στην ευζωία των αδέσποτων του τόπου μας, εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο τα φιλοζωικά του αισθήματα».

Δείτε φωτογραφίες:

plaisia gia adespota rokkos limnos 1

plaisia gia adespota rokkos limnos

plaisia gia adespota rokkos limnos 2

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018