Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην οικογένεια του Ολυμπιακού | Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

banner roots

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην οικογένεια του Ολυμπιακού | Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου
03.09.2020 | 20:18

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην οικογένεια του Ολυμπιακού | Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία της η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, η οποία πλέον εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας:

«Για άλλη μία χρονιά συνεχίζουμε μαζί με αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Ένα σπουδαίο γεγονός που η Ακαδημία της Καρδιάς μας, η Ακαδημία της Πόλης μας, η Ακαδημία της ΑΕΛ Ποδοσφαίρου κατάφερε να πετύχει φέτος είναι η συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών Ολυμπιακού.

ael olympiakos

Καλωσορίζουμε λοιπόν αυτή την μεγάλη συνεργασία, γεγονός που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της Ακαδημίας μας.

Η Ακαδημία μας απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 5 έως 16 ετών, κατανέμοντας τα σε ξεχωριστά γκρουπ ανάλογα την δυναμικότητα και την βιολογική τους ηλικία.

Συγκεκριμένα τα τμήματα μας είναι Κ14, Κ12, Κ10, Κ8 (χωρισμένα βάση των οδηγιών και του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΕΠΟ), συμμετέχοντας φυσικά και στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Λέσβου!

Ειδικό Τμήμα ΒΑΒΙΝΙ (Κ6 Γεν. 2015) για τους μικρούς μας ήρωες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο γήπεδο.

Άρρηκτα συνδεδεμένη πλέον με το πρόγραμμα της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας, τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την υγεία και σε μικρές ομάδες αφού πρώτη προτεραιότητα μας αποτελεί η ασφάλεια που επιτυγχάνεται με το να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών.

Έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές και γυμναστές, προσφέρουν τις γνώσεις τους στα παιδιά που προπονούνται μαζί μας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες προπονητικές μεθόδους!

Διαθέτουμε και προπονητή τερματοφυλάκων για εξειδικευμένη προπόνηση των μικρών μας τερματοφυλάκων!

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 στο Γήπεδο της Μύρινας για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, να παίξουμε να διασκεδάσουμε και να μάθουμε όλα τα μυστικά της στρογγυλής θεάς!

Δώρο με κάθε νέα εγγραφή, μπλουζάκι προπόνησης!  

Υπέυθυνος Ακαδημίας:

Τούφος Απόστολος

Προπονητές:

Καρβέλλης Χαράλαμπος

Νταλαμπίρας Μιχάλης

Πετράκης Νίκος

Παλαιολογούδιας Χρήστος

Τριάντος Άρης

Τσιαρής Βαγγέλης

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

6976643396

6936474857

6936815901».

AEL limnos fc poster academy

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το