Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ενισχύουμε τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου διεκδικώντας ένα μοναδικό έργο της Δώρας Βαλσαμά-Αβραμίδου

afoi poriazi

charitakis banner new

Ενισχύουμε τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου διεκδικώντας ένα μοναδικό έργο της Δώρας Βαλσαμά-Αβραμίδου
07.09.2020 | 20:22

Ενισχύουμε τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου διεκδικώντας ένα μοναδικό έργο της Δώρας Βαλσαμά-Αβραμίδου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Έναν υπέροχο πίνακα της ζωγράφου Δώρας Βαλσαμά-Αβραμίδου με τίτλο «Άλογα στο δειλινό» έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν οι φίλοι του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού στηρίζοντας ταυτόχρονα το σπουδαίο έργο του Τμήματος.

Η καλλιτέχνης παραχώρησε ευγενικά τον μοναδικό αυτό πίνακα, διαστάσεων 90Χ60 εκατοστών, στον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου με σκοπό την οικονομική του ενίσχυσή του.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία και να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν, ο αρχικός προγραμματισμός για την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης αλλάζει και η προθεσμία για τις συμμετοχές παρατείνεται έως τις 8 Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της Λήμνου. Μέχρι τότε λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού κ. Ελένη Φαρμάκη ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018