Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αδ. Παπούλκα: «Για ποιο έργο θα είναι περήφανος ο δήμαρχος Λήμνου;»
Αδ. Παπούλκα: «Για ποιο έργο θα είναι περήφανος ο δήμαρχος Λήμνου;»
11.09.2020 | 14:58

Αδ. Παπούλκα: «Για ποιο έργο θα είναι περήφανος ο δήμαρχος Λήμνου;»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Χείμαρρος» ήταν η τοπική σύμβουλος Μύρινας με την παράταξη «για τη Μύρινα μπροστά», Αδαμαντία Γαροφαλλίδου -Παπούλκα κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της στην πρωινή εκπομπή του FM100 «Έχουμε Θέμα», με αφορμή την από κοινού επιστολή που απέστειλαν με τον έτερο σύμβουλο της παράταξης Πέτρο Παπούλκα, στο Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.

Η κ. Γαροφαλλίδου, αφού ανέλυσε ένα προς ένα τα ζητήματα που θέτει στην επιστολή, άφησε να εννοηθεί πως εντοπίζει δυσλειτουργίες και στο τοπικό συμβούλιο της Μύρινας, στο οποίο συμμετέχει και καυτηρίασε την άρνηση του δημάρχου να παραβρεθεί στις συνεδριάσεις που πραγματοποιούνται.

Στην ερώτηση δε αν περιμένει απάντηση στην επιστολή επεσήμανε πως ακόμα κι αν δεν απαντήσει ο δήμαρχος, θα είναι ικανοποιημένη να δει να γίνεται έργο για την πόλη της Μύρινας και αναρωτήθηκε αν ο κ. Μαρινάκης θα μπορεί στο τέλος της θητείας του να πει «αυτό το έργο έγινε επι των ημερών μου».

Ακούστε όλα όσα ανέφερε

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018