Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θ. Λούκας για Γηροκομείο Λήμνου: Το νέο διοικητικό συμβούλιο θέλει να βάλει διαφορετικές βάσεις (audio)
Θ. Λούκας για Γηροκομείο Λήμνου: Το νέο διοικητικό συμβούλιο θέλει να βάλει διαφορετικές βάσεις (audio)
14.09.2020 | 21:32

Θ. Λούκας για Γηροκομείο Λήμνου: Το νέο διοικητικό συμβούλιο θέλει να βάλει διαφορετικές βάσεις (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Για τη «νέα εποχή» στο Γηροκομείο της Λήμνου μίλησε στον FM 100 και την εκπομπή του Παναγιώτη Σκαπέτη ο αντιπρόεδρος του Σωματείου «Αδελφότης - Ο Καλός Σαμαρείτης» Θωμάς Λούκας.

«Είμαστε ένα επταμελές συμβούλιο που θέλει να βάλει διαφορετικές βάσεις σε ό,τι αφορά το θέμα του Γηροκομείου», σημείωσε ο κ. Λούκας αναφερόμενος στη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου και πρόσθεσε: «Γίνεται μια προσπάθεια να το ξεκινήσουμε σχεδόν από την αρχή επειδή είναι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία».

Σε ό,τι αφορά την ανακαίνιση του κτηρίου με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο αντιπρόεδρος του σωματείου ανέφερε πως πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει πολύ την παροχή υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους. Ωστόσο, συμπλήρωσε ο κ. Λούκας, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν μένει εκεί αλλά συνεχίζει το έργο του.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με την οικονομική διαχείριση του ιδρύματος, είπε: «Η φιλοσοφία μας είναι ότι το Γηροκομείο ανήκει στη Λήμνο επομένως όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει εκεί. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε ότι αφενός παράγεται έργο, αφετέρου να αναδείξουμε τη χρησιμότητα του Γηροκομείου για την τοπική κοινωνία και τρίτον να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει κοντά του».

Ακούστε όλα όσα είπε για το θέμα:

 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018