Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αύριο στο Φεστιβάλ «Ηφαιστείας» 2013

banner roots

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αύριο στο Φεστιβάλ «Ηφαιστείας» 2013
27.08.2013 | 09:24

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αύριο στο Φεστιβάλ «Ηφαιστείας» 2013

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ανανεωμένος από έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα παρουσιάζει στο Αρχαίο Θέατρο Ηφαιστείας την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 20.30 μία διαφορετική και φρέσκια παράσταση.

Παρέα με τον σταθερά μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαίρετο τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη ετοιμάζουν ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετρά αρκετά χρόνια. Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης, την προσήλωση στην ουσία και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Εκπαίδευση Δια βίου Μάθησης – Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, τα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Ηφαιστείας προπωλούνται από την Παρασκευή 23 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 28 Αυγούστου κατά τις ώρες 09.00-14.00 στα παρακάτω σημεία:

• Για τη Δημοτική Ενότητα Μύρινας στα γραφεία του Οργανισμού Εκπαίδευσης δια βίου Μάθησης Πολιτισμού- Αθλητισμού Δ. Λήμνου, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου.

• Για τη Δημοτική Ενότητα Μούδρου στο ΚΕΠ Κοντοπουλίου και στο πρώην δημαρχείο Μούδρου 

• Για τη Δημοτική Ενότητα Ατσικής στο ΚΕΠ Ατσικής

• Για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Κούταλης στο ΚΕΠ Κοντιά

Για την μουσική παράσταση του Αλκίνοου Ιωαννίδη θα διατίθενται εισιτήρια γενικής εισόδου των 15€ 

                     

                                                fest

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel