Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θωμάς Λούκας: «Προσωπικό στοίχημα η επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Κάστρο» (audio)

banner roots

Θωμάς Λούκας: «Προσωπικό στοίχημα η επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Κάστρο» (audio)
26.10.2020 | 20:11

Θωμάς Λούκας: «Προσωπικό στοίχημα η επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Κάστρο» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στον FM100 και την ενημερωτική εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου «Θέμα και Ανάθεμα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο ιατρός Θωμάς Λούκας.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το Γηροκομείο Λήμνου, με τον κ. Λούκα, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες, να προχωρά σε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε ευχάριστα.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο ίδιος, μια από τις πηγές εσόδων του Γηροκομείου της Λήμνου θα αποτελούν σύμφωνα με την επιθυμία του θανόντος τα έσοδα από τη διαχείριση των ακίνητων που είχε αφήσει κληρονομιά ο αείμνηστος Νικόλαος Τραταρός. Ένα από αυτά τα ακίνητα είναι και το ξενοδοχείο «Κάστρο» στο Ρωμέικο Γιαλό.

Όπως ανέφερε ο κ. Λούκας «Το να λειτουργήσει το Ξενοδοχείο Κάστρο είναι πια προσωπικό μου στοίχημα» κι αυτό γιατί, όπως εξήγησε, πέρα από την σημαντική αναβάθμιση στον τουριστικό τομέα, η οποία θα λειτουργήσει προς μεγάλο όφελος του νησιού, ταυτοχρόνως, θα αποτελέσει ακόμη ένα έσοδο, το οποίο θα κατευθυνθεί στην περίθαλψη των τροφίμων του Γηροκομείου.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Λούκας, ο ίδιος έχει λάβει γνώση της διαθήκης του Νικολάου Τραταρού, του σχετικού νόμου που διέπει τη λειτουργία των κληροδοτημάτων και έχει έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση και όπως μας δήλωσε, θεωρεί πως αν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει από δω και στο εξής, είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστεί το γραφειοκρατικό πρόβλημα που κράταγε για χρόνια ανενεργή, ουσιαστικά, τη διαθήκη και το ξενοδοχείο κλειστό να ερημώνει.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα καθώς και τι άλλο προέβλεπε η διαθήκη του Νικόλαου Τραταρού

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το