Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πλάκα Λήμνου: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Cosmote για τα προβλήματα δικτύου
Φωτογραφίες: Φωτεινή Στεφανιδάκη, Google Φωτογραφίες: Φωτεινή Στεφανιδάκη, Google
21.11.2020 | 13:16

Πλάκα Λήμνου: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Cosmote για τα προβλήματα δικτύου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν στην Cosmote οι κάτοικοι της Πλάκας Λήμνου λόγω των επαναλαμβανόμενων, όπως αναφέρουν, προβλημάτων που παρουσιάζονται στο δίκτυο της εταιρείας.

Οι κάτοικοι στην επιστολή σημειώνουν:

«Η παρούσα αποτελεί την τελευταία μας έκκληση προς την εταιρεία COSMOTE για την αποκατάσταση των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων που παρουσιάζονται στο δίκτυο της επηρεάζοντας με ολοκληρωτικό τρόπο την επικοινωνία στον τόπο μας.

Είμαστε κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού στο ακριτικό νησί της Λήμνου, για το οποίο, η ανεμπόδιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο και η απρόσκοπτη επικοινωνία δεν είναι όψεις κάποιας πολυτέλειας αλλά προϋπόθεση επιβίωσης.

Κάθε φορά που στο χωριό μας, την Πλάκα, διακόπτεται η παροχή ρεύματος -κάτι που συμβαίνει δυστυχώς συχνά- αποκλείεται αυτόματα και η πρόσβασή μας στο δίκτυο της Cosmote, ενώ οι άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών λειτουργούν κανονικά.

Έχουμε πολλάκις ειδοποιήσει την Cosmote για το εν λόγω παράδοξο, ωστόσο η μόνη «λύση» που δόθηκε είναι η παράταση της λειτουργίας του δικτύου για δύο ώρες μετά από κάθε blackout. Με την παρέλευση του διώρου, το δίκτυο περιέρχεται σε λήθη.

Οι διακοπές ρεύματος είναι πολύωρες και όταν σε αυτές έρχεται να προστεθεί η παύση λειτουργίας του δικτύου τηλεπικοινωνιών, προκαλείται πολύωρη αναστάτωση στους κατοίκους - συνδρομητές της Cosmote. Tεράστια προβλήματα δημιουργούνται σε οικογένειες με παιδιά που είναι στο σχολείο, σε εργαζόμενους και ειδικά σε ηλικιωμένους, που εν μέσω πανδημίας η μόνη επαφή που έχουν με τις οικογένειές τους είναι τηλεφωνική.

Φυσικά, είμαστε απλώς λίγοι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στα σύνορα της χώρας, όπου όχι η εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν φτάνει, αλλά η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να διασφαλίσει ούτε καν την κανονική της λειτουργία. Δεν ζητάμε κάτι αδιανόητο: ζητάμε να έχουμε πρόσβαση στις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουμε αδρά.

Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της βλάβης αυτή, δια παντός. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε αυτονόητη την κατάργηση των συνδρομών μας αλλά και την δημόσια καταγγελία της εταιρείας για την άθλια ποιότητα των υπηρεσιών της».

 

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018