Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΔΕΔΔΗΕ: Πρόσληψη 2 ατόμων σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο
ikteo limnou
ΔΕΔΔΗΕ: Πρόσληψη 2 ατόμων σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο
11.12.2020 | 19:38

ΔΕΔΔΗΕ: Πρόσληψη 2 ατόμων σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της Περιοχής Λέσβου, το Πρακτορείο Καλλονής, το Υποπρακτορείο Πλωμαρίου, το Υποπρακτορείο Πολυχνίτου, το Υποπρακτορείο Αντίσσης, το Πρακτορείο Λήμνου και το Υποπρακτορείο Αγίου Ευστρατίου, που εδρεύουν στο Νομό Λέσβου.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο, η προκήρυξη αφορά  στην πρόσληψη 1 ατόμου με 8μηνη σύμβαση στο Πρακτορείο Λήμνου (ΔΕ Ηλεκτροτεχνικός Δικτύων) και 1 ατόμου με 8μηνη σύμβαση στο Υποπρακτορείο Αγίου Ευστρατίου (ΔΕ Ηλεκτροτεχνικός Δικτύων).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΙΩΝ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ, ΟΔ. ΕΛΥΤΗ 5, Τ.Κ. 811 00 – ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΛΕΣΒΟΣ απευθύνοντάς την υπόψη κ. ΒΑΚΙΡΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (τηλ. επικοινωνίας 22510- 21623, εσωτ. 102), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο αρμόδιο υπηρεσιακό κλιμάκιο και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος των Δήμων Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2020).

ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για πρόσληψη στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. με ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΔΕΔΔΗΕ (ΣΟΧ)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΟΧ 2.2020

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018