Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής από βουλευτές του Σύριζα με θέμα την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. νησιωτικών περιοχών

banner roots

Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής από βουλευτές του Σύριζα με θέμα την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. νησιωτικών περιοχών
05.09.2013 | 14:23

Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής από βουλευτές του Σύριζα με θέμα την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. νησιωτικών περιοχών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Ζερδελής, Α.Καλογερή, Ν.Συρμαλένιος, Θ.Δρίτσας, Δ.Γάκης, Α.Θεοπεφτάτου, Σ.Κοντονής κατέθεσαν αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής  σχετικά με την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. νησιωτικών περιοχών.

Ακολουθεί η αναφορά όπως αυτή κατατέθηκε:

«Η Γενική Γραμματεία Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών όρισε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ως την τελευταία μέρα για την διεκπεραίωση υποθέσεων των φορολογούμενων στις Δ.Ο.Υ. Λήμνου, Αγ. Κηρύκου, Σαλαμίνας, Πόρου, Ύδρας, Αίγινας, Σπετσών, Άνδρου, Τήνου, Μήλου, Κέας, Λέρου, Καρπάθου, Καλύμνου, Θάσου, Παξών, Ιθάκης, Κυθήρων, Σκοπέλου και Σκιάθου.

Η καθολική διαμαρτυρία των τοπικών κοινωνιών, των δήμων, των υπηρεσιών, η αίσθηση του ευτελισμού της συνταγματικής κατοχύρωσης της νησιωτικότητας, τα οικονομικά αδιέξοδα και η ακτοπλοϊκή απομόνωση των νησιών, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα αγανάκτησης.

Σας μεταφέρουμε την επιστολή διαμαρτυρίας των δημάρχων και περιμένουμε έστω και την ύστατη ώρα να απαντήσετε και να κατανοήσετε ότι στα νησιά δεν κατοικούν πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και την ενημέρωσή μας.»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το