Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: «Ναι» στο ερασιτεχνικό ψάρεμα υπό προϋποθέσεις | Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μύρινας

banner roots

Λήμνος: «Ναι» στο ερασιτεχνικό ψάρεμα υπό προϋποθέσεις | Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μύρινας
25.12.2020 | 19:19

Λήμνος: «Ναι» στο ερασιτεχνικό ψάρεμα υπό προϋποθέσεις | Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μύρινας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τα αναθεωρημένα μέτρα του lockdown που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Μεταξύ άλλων επιτρέπεται το ερασιτεχνικό ψάρεμα εντός Περιφερειακής Ενότητας με συμμετοχή μέχρι και δύο (2) ατόμων για λόγους ασφαλείας και εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση το Λιμεναρχείο Μύρινας επισημαίνει:

«Το Λιμεναρχείο Μύρινας σας ενημερώνει ότι με την Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.83418 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 5726 Β’/24-12-2020) και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. ʺιζ), επιτρέπεται η μετακίνηση αλιέων για την άσκηση αλιείας (ερασιτεχνικής) υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: ιζα) αποκλειστικά εντός της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, ιζβ) συμμετοχή μέχρι και δύο (02) ατόμων για λόγους ασφαλείας, ιζγ) εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας.ʺ

Κατόπιν επικοινωνίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διευκρινίζεται ότι η αλιεία επιτρέπεται μόνο από τη ξηρά, και επιπρόσθετα επιτρέπεται και η υποβρύχια αλιεία (χωρίς σκάφος).

Η περιγραφόμενη μετακίνηση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τον «κωδικό 6» και από ώρα 05:00 π.μ έως 22:00 μ.μ.

Η εν λόγω Κ.Υ.Α. ισχύει έως 07-01-2021 και ώρα 06:00 π.μ. Οποιαδήποτε αλλαγή –τροποποίηση θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ α.α.

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΤΖΙΜΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel