Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο παίρνει θέση στην καταγγελία κατά του Ξενοδόχου της Λήμνου
ikteo limnou
facebook seminaria
Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο παίρνει θέση στην καταγγελία κατά του Ξενοδόχου της Λήμνου
16.02.2021 | 15:17

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο παίρνει θέση στην καταγγελία κατά του Ξενοδόχου της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, με ανακοίνωσή της, «καταγγέλλει τις τακτικές εκφοβισμού ξενοδόχου στη Λήμνο που εκτός του ότι δεν έκανε δεκτές τις αιτήσεις επαναπρόσληψης εργαζομένων δεν δίστασε να απαιτήσει μέχρι και να διαγραφούν από το σωματείο».

Και συνεχίζει: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τους ενοχλεί η δράση των συνδικάτων και του οργανωμένου ταξικού κινήματος γι αυτό το λόγο προσπαθούν με κάθε τρόπο να τρομοκρατήσουν εργαζομένους, να αποτρέψουν την οργάνωση των εργαζομένων και τη συλλογική διεκδίκηση.

Τους κάνουμε ξεκάθαρο ότι οι πρακτικές αυτές, που είναι βγαλμένες από άλλες εποχές, δεν θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζομένους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στο σωματείο τους, να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς.

 Απαιτούμε να μη μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα, κανένας ανασφάλιστος, μέτρα προστασίας της υγείας, επαναπρόσληψη όλων των εποχικών και ελαστικά εργαζομένων».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018