Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Covid-19:Το Επαρχείο Λήμνου διευκρινίζει για το χθεσινό κρούσμα και επισημαίνει…
ikteo limnou
facebook seminaria
Covid-19:Το Επαρχείο Λήμνου διευκρινίζει για το χθεσινό κρούσμα και επισημαίνει…
25.02.2021 | 09:24

Covid-19:Το Επαρχείο Λήμνου διευκρινίζει για το χθεσινό κρούσμα και επισημαίνει…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό κρούσμα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Π.Ε Λήμνου προχώρησε νωρίς το πρωί, ο Έπαρχος Λήμνου, Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός. Παράλληλα εφιστά την προσοχή για την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων προστασίας από το ιό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Την 24η Φεβρουαρίου 2021, ο ΕΟΔΥ για την Π.Ε. Λήμνου, ανακοίνωσε (1) ένα κρούσμα, μετά την καθιερωμένη διασταύρωση στοιχειών, διαπιστώθηκε ότι, αυτό αφορά ένα κρούσμα της 23ης Φεβρουαρίου 2021, που έχει καταγωγή από την Λήμνο, δεν έχει επισκεφτεί το νησί μας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και έχει ανιχνευτεί σε άλλη περιοχή, κατά συνέπεια στην Π.Ε. Λήμνου παραμένει (1) ένα το ενεργό κρούσμα COVID-19, (των τελευταίων 14αρων ημερών), στην ΔΕ Μύρινας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρείτε χαλάρωση στην χρήση της μάσκας και ιδιαίτερα σε παρέες 5 και 6 ατόμων. Παράκληση για την χρήση της μάσκας στις συναναστροφές μας με άλλους ανθρώπους, στόχος μας δεν είναι η επιβολή προστίμων, αλλά η προστασία της δημόσιας υγείας των συμπατριωτών μας.

Η καλύτερη πρόληψη είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός μας. Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για πραγματικά επείγουσες ανάγκες. Φοράμε μάσκα, πλένουμε και απολυμαίνουμε τακτικά τα χέρια μας.

Για τον καλύτερο έλεγχο της Πανδημίας συμμετέχουμε μαζικά στις δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού που θα πραγματοποιήσει η Κινητή Ομάδα Υγείας της Λήμνου.

Ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου
Βλάττας – Λαμπρινός Άγγελος

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018