Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αποκλειστικό: Διάλυση με εντολή Χατζηδιαμαντή του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης - Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου
Αποκλειστικό: Διάλυση με εντολή Χατζηδιαμαντή του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης - Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου
16.09.2013 | 12:07

Αποκλειστικό: Διάλυση με εντολή Χατζηδιαμαντή του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης - Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την παραίτηση όλων των μελών του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης - Πολιτισμού - Αθλητισμού Δήμου Λήμνου, ζήτησε ο Δήμαρχος κ. Χατζηδιαμαντής, στην έκτακτη συνάντηση το πρωί της Παρασκευής.

Με βάση πληροφορίες που φτάνουν στο σταθμό μας, η αφορμή δόθηκε όταν ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού βρέθηκε να έχει έδρα, γήπεδο το οποίο η αθλητική επιτροπή ουδέποτε  επέλεξε.

Με έγγραφο του, προς το Δήμαρχο Λήμνου, Δημοτικός Σύμβουλος μέλος του νομικού προσώπου, αντιδρώντας στην κατάσταση που υπήρχε εδώ και  καιρό στους κόλπους του Ο.Ε.Π.Α,  υπέβαλε την παραίτηση του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  το περιστατικό ασυνεννοησίας και αυθαίρετων αποφάσεων που αφορούσε τα γήπεδα της Λήμνου και τις ομάδες που θα είχαν την έδρα τους σε αυτά, ήταν μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και καιρό τα μέλη του Ο.Ε.Π.Α αδυνατούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους σε κρίσιμα ζητήματα, δημιουργώντας πρόβλημα στην λειτουργία του νομικού προσώπου.

Έτσι, ξεκίνησε ντόμινο εξελίξεων, με αποτέλεσμα ο  κ. Χατζηδιαμαντής να ζητήσει την Παρασκευή, την διάλυση του Ο.Ε.Π.Α και την σύσταση του εκ νέου, χωρίς αυτό  να σημαίνει ότι στο νέο οργανισμό, δεν θα συμμετέχουν μέλη από τον καταργηθέντα.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λήμνου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018