Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΓΕΛ Μούδρου: Η Σταυρούλα Μαρία Στενού στους «Διαλόγους» του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου

banner roots

ΓΕΛ Μούδρου: Η Σταυρούλα Μαρία Στενού στους «Διαλόγους» του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου
30.03.2021 | 10:30

ΓΕΛ Μούδρου: Η Σταυρούλα Μαρία Στενού στους «Διαλόγους» του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Μούδρου Λήμνου Σταυρούλα Μαρία Στενού, της Α΄ τάξης, συμμετέχει, μετά από επιλογή, στους «Διαλόγους» του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, εκπροσωπώντας την ακριτική Λήμνο και το Β. Αιγαίο για πρώτη φορά σε τέτοια εκδήλωση.

Πολλοί τους θεωρούν τη «γενιά του ίντερνετ». Ταυτόχρονα, όμως, είναι η γενιά που φέρει μαζί της την αμφισβήτηση για μια πληθώρα στερεοτύπων του παρελθόντος, ενώ φαίνεται έτοιμη να επαναπροσδιορίσει δυναμικά τον τρόπο που διαμορφώνεται το μέλλον της. Οι «ΔΙΑΛΟΓΟΙ» του ΙΣΝ, που υλοποιούνται με τη δημοσιογραφική επιμέλεια του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development), δίνουν βήμα στους έφηβους του σήμερα για να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 18:30 ένα live webcast με θέμα: «Generation Z: Τι θέλουν οι έφηβοι να ξέρουμε για αυτούς;».

Ποιοι είναι τελικά οι σημερινοί έφηβοι; Τι τους απασχολεί και τι θέλουν να μας πουν; Έντεκα έφηβοι από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, γίνονται ομιλητές και συνδημιουργοί με στόχο να καθορίσουν με απόλυτη ελευθερία την θεματολογία, τις ερωτήσεις, και τον τρόπο συζήτησης σε ένα live webcast που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από τους ίδιους μέσω της πρωτοβουλίας των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα των «Διαλόγων»: https://www.snfdialogues.org/el/ekdiloseis/generation-z-ti-theloun-oi-efiboi-na-kseroume-gia-aytous/

Και στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fhTfCv4Teek

Στη συζήτηση όμως μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς. Στείλτε τις ερωτήσεις σας εδώ: https://www.snfdialogues.org/questions

Για να παρακολουθήσετε το webcast κάντε online εγγραφή εδώ: https://www.eventora.com/el/events/snf-dialogues-2021-03

Τους «ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ» επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

dialogues idryma stavros niarxos

dialogues idryma stavros niarxos 1

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel