Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο στις 7 Απριλίου για την οστεοαρθρίτιδα

banner roots

Λήμνος: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο στις 7 Απριλίου για την οστεοαρθρίτιδα
30.03.2021 | 19:49

Λήμνος: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο στις 7 Απριλίου για την οστεοαρθρίτιδα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα για το πρόγραμμα της οστεοπόρωσης ο Δήμος Λήμνου προσκαλεί τους κατοίκους του νησιού να παρακολουθήσουν το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη (7/4) και ώρα 18.00-20.00 με θέμα την οστεοαρθρίτιδα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, για να συμμετάσχετε, πρέπει να το δηλώσετε μέχρι και τη Δευτέρα 5/4/2021, αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το email σας.

Λίγες ημέρες πριν το σεμινάριο θα σας σταλεί το link για να το παρακολουθήσετε. Επικοινωνώντας με το Σύλλογο Πεταλούδα, προκειμένου να σας στείλει την ηλεκτρονική διεύθυνση/link για να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας zoom.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2132086698, 6979252570 & 6979251025.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το