Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων εστίασης με επιδότηση έως 100.000 € (audio)

afoi poriazi

charitakis banner new

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων εστίασης με επιδότηση έως 100.000 € (audio)
21.05.2021 | 10:08

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων εστίασης με επιδότηση έως 100.000 € (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων εστίασης που αφορά σε επιδότηση κεφαλαίου κίνησης για την προμήθεια πρώτων υλών.

Ειδικότερα, σε κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ θα αποδίδεται συνολική μη επιστρεπτέα επιχορήγηση υπό μορφή κεφαλαίου κίνησης που δύναται να ανέλθει κατά μέγιστο σε ποσοστό 7% του ετησίου κύκλου εργασιών έτους 2019, μέχρι του ανώτατου ποσού των 100.000 ευρώ.

Η κ. Ειρήνη Τυρανή, υπεύθυνη αναπτυξιακών προγραμμάτων της Alpha Plan Βορείου Αιγαίου μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, ανέφερε ότι το πρόγραμμα «άνοιξε» στις 14 Μαΐου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος Ιουλίου. Μάλιστα, στη διαδικασία προβλέπεται ότι όποια επιχείρηση υποβάλλει αίτηση, αξιολογείται άμεσα και προχωράει η εκταμίευση.

Εν τω μεταξύ, όπως γνωστοποίησε η κ. Τυρανή, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την επιδότηση των γυμναστηρίων και των παιδότοπων καθώς και η Δράση χρηματοδοτικής ενίσχυσης για την ψηφιακή αναβάθμιση των δικηγορικών γραφείων.

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018