Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΛΜΕ Λήμνου: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και κάλεσμα συμμετοχής σε κινητοποιήσεις

banner roots

ΕΛΜΕ Λήμνου: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και κάλεσμα συμμετοχής σε κινητοποιήσεις
28.05.2021 | 13:45

ΕΛΜΕ Λήμνου: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και κάλεσμα συμμετοχής σε κινητοποιήσεις

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη (2/6) στις 19:00 στο προαύλιο του ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Μύρινας, απευθύνει η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση της Παρασκευής (28/5) που διοργανώνουν από κοινού τα σωματεία των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις 19:00 στην Πλατεία Υψιπύλης (πρώην πλατεία ΟΤΕ), αλλά και στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης (3/6) στις 10:30 το πρωί στο Παλιό Λιμάνι Μύρι-νας.

Αναλυτικά, η πρόσκληση της ΕΛΜΕ έχει ως εξής:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η επίθεση που έχει εξαπολύσει η Κυβέρνηση, με στόχο την κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων κατακτημένων με αίμα και αγώνες, είναι ολομέτωπη και αδυσώπητη. Μπροστά στην αντεργατική λαίλαπα που μας ετοιμάζουν, δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά αυτός της αντίστασης και του αγώνα, αν δεν θέλουμε εμείς, τα παιδιά μας και οι μελλοντικές γενιές να ζήσουμε συνθήκες απόλυτου εργασιακού μεσαίωνα, αν δεν θέλουμε να γίνουμε οι σύγχρονοι σκλάβοι του 21ου αιώνα. Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου καλεί τα μέλη του Σωματείου να επιδείξουν υψηλή αγωνιστική εγρήγορση και προσκαλεί:

  • σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση (Παρασκευή 28/5) που διοργανώνουν από κοινού τα Σωματεία των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, στις 19:00 στην Πλατεία Υψιπύλης (πρώην πλατεία ΟΤΕ). Δίνουμε δυναμική και αποφασιστική απάντηση στα σχέδιά τους, αγωνιζόμαστε για να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο-λαιμητόμος των εργαζομένων.
  • σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 02-06-2021 στις 19:00 στο προαύλιο του ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Μύρινας με θέματα:
  • Αντεργατικό Νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Κατάργηση εργασιακών/συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
  • Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών συναδέλφων.
  • Οργάνωση και συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 03/06 στις 10:30 το πρωί στο Παλιό Λιμάνι Μύρινας.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο του Σωματείου. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Μόνο με τη μαζική συμμετοχή μας είναι δυνατόν να ληφθούν αγωνιστικές αποφάσεις, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα αντεργατικά μέτρα που προωθούνται. Η Συνέλευση θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο, στο προαύλιο του ΓΕΛ / ΕΠΑΛ Μύρινας, με αυτονόητη τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Να είμαστε όλοι εκεί!».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel