Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Μπράβο παιδιά!»: Διάκριση και για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στον διαγωνισμό «Bravo Schools»!

afoi poriazi

charitakis banner new

Φωτογραφία αρχείου: Θύμιος Παλάντζας Φωτογραφία αρχείου: Θύμιος Παλάντζας
07.06.2021 | 12:16

«Μπράβο παιδιά!»: Διάκριση και για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στον διαγωνισμό «Bravo Schools»!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Άλλη μία μαθητική δημιουργία του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ξεχώρισε πανελλαδικά και διακρίθηκε, αυτή τη φορά στον διαγωνισμό «Bravo Schools» με το σύνθημα: Oι Eνεργοί Πολίτες του αύριο, μας παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου: «Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος για τους Παγκόσμιους Στόχους, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το World’s Largest Lesson, το επίσημο πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΟΗΕ, σε συνέργεια με την UNICEF και την UNESCO.

Το ντοκιμαντέρ τεκμηρίωσης του σχολείου μας με τίτλο Οι ΜικροΜέγαλοι αποτελεί προϊόν της προηγούμενης σχολικής χρονιάς και με αυτό το βραβείο ξεκινάει δυναμικά την πορεία του στους φετινούς μαθητικούς διαγωνισμούς οι οποίοι είχαν μετατεθεί χρονικά λόγω της πανδημίας. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο σύνδεσμος της ταινίας θα δημοσιευτεί όταν ολοκληρωθούν και οι τέσσερις διαγωνισμοί στους οποίους έχει αποσταλεί.

mikromegaloi gymnasio livadoxoriou

Τα θέματα της τοπικής ιστορίας δεν περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα του Γυμνασίου ως εκ τούτου η δημιουργία ντοκιμαντέρ με ιστορικό περιεχόμενο προκαλεί τους μαθητές να αναζητήσουν γραπτές πηγές και προφορικές μαρτυρίες ώστε να διερευνήσουν μεθοδικά το ιστορικό παρελθόν του νησιού τους και να συνθέσουν ομαδικά το έργο τους χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία. 

Αφιερώνουμε αυτή την ταινία στα παιδιά εκείνα που οι δύσκολες συνθήκες της ζωής τους τα αναγκάζουν να ωριμάσουν πρόωρα, που στους μικρούς τους ώμους σηκώνουν μεγάλα βάρη όμως συνεχίζουν να αγωνίζονται… στους μικρούς αλλά μεγάλους ήρωες της ζωής!».

bravoschools gymnasio livadoxoriou

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018