Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΕΠΕ - ΕΛΜΕ Λήμνου: Σύσταση οργανικών θέσεων λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή στο ΚΕΣΥ

banner roots

ΣΕΠΕ - ΕΛΜΕ Λήμνου: Σύσταση οργανικών θέσεων λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή στο ΚΕΣΥ
07.06.2021 | 21:08

ΣΕΠΕ - ΕΛΜΕ Λήμνου: Σύσταση οργανικών θέσεων λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή στο ΚΕΣΥ

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τη σύσταση οργανικών θέσεων λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή στο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Λήμνου ζητούν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου και η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με επιστολή προς το υπουργείο Παιδείας, τις αρμόδιες Διευθύνσεις και τους βουλευτές του νομού.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

«Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Λήμνου, είναι το μοναδικό ΚΕΣΥ από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που δεν έχει συσταθεί οργανική θέση λογοθεραπευτή και από τα ελάχιστα ΚΕΣΥ της χώρας για τα οποία δεν έχουν συσταθεί οργανικές θέσεις λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή, ειδικότητες σημαντικές για την όσο γίνεται πληρέστερη λειτουργία του, προς όφελος των παιδιών με ειδικές ανάγκες, νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Επιπλέον, από τα 7 άτομα εκπαιδευτικού και ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζονται σήμερα στο ΚΕΣΥ Λήμνου, μόνο μία εκπαιδευτικός είναι μόνιμη ενώ οι άλλοι 6 είναι αναπληρωτές, γεγονός που δεν βοηθάει στη σταθερή λειτουργία του κάθε έτος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

• τη σύσταση οργανικών θέσεων λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή για το ΚΕΣΥ Λήμνου.
• τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών και την στελέχωση του ΚΕΣΥ Λήμνου με μόνιμο εκπαιδευτικό και ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το